fbpx

Community management

In de wervelende wereld van communities zijn er drie fasen: de geboorte vol belofte, de stilte van stagnatie en het bruisende leven vol mogelijkheden.

Sta je aan het begin van je community-reis, worstel je met een inactieve community of heb je een levendige, maar tijdrovende community? Maak je geen zorgen; ik ben er om je in elke fase te begeleiden.

Een kleine greep uit wat ik voor je kan doen:

🔍 Onderzoek doen naar de haalbaarheid van jouw community.

🎯 Een doordachte community strategie ontwikkelen.

🏡 Je digitale gemeenschap opnieuw vormgeven of optimaliseren.

🌱 Nieuwe leden warm verwelkomen en begeleiden in je community.

✨ Boeiende content creëren die mensen verbindt.

🚀 Groeikansen ontdekken en benutten.

💸 Verdienmodellen verkennen en implementeren.

🖥️ In je community duiken door mijn community scan

🥊 Je sparpartner zijn, als je graag wilt sparren over je community.

Wacht niet tot het juiste moment, creëer het zelf! Laten we samen een levendige en bloeiende community bouwen die niet alleen inspireert maar ook bruist en kleurrijk is én die jouw onderneming naar nieuwe hoogten tilt.

Klaar om je community te laten stralen? Neem contact op en ontdek de magie van een bloeiende community!

info@stypje.nl

06-25577305

Enkele reviews

Annelies heeft mij geholpen met het inzicht krijgen hoe een FB-community werkt en dat het handig is om te weten wat je met de community wilt bereiken. Hoeveel posts je dan bijvoorbeeld wilt gaan plaatsen. Door haar kennis, gerichte vragen en rustige manier van communiceren kan ze je een goed advies geven, ze weet waar ze het over heeft. Ze komt goed tot de kern.
Lynn van der Giessen
Virtual Assistent
Wat een aanvulling voor je bedrijf! Gestructureerd, je wandelende online agenda, je actie punten reminder, je overzicht op voeten maar ook zeker de ideeën queen betreffende je community! Wil je je community actief en warm hebben… you just call out her name! Ben je op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen en betrouwbaar is… Kijk dan niet verder en stap in die trein met Annelies! Zij maakt de reis samen met jou een stuk mooier!
foto Anoeska
Anoeska Eyi
eigenaar VA Praktijk