Hoe Je Een Community Succesvol Kunt Laten Groeien:

Boek De Community Scan

Hoe fijn zou het zijn om te weten hoe jouw community presteert?

Je hebt veel tijd, liefde en energie gestoken in het opbouwen van je community, maar toch blijf je jezelf afvragen:

 • Heb ik eigenlijk wel een echte community?
 • Heb ik de juiste stappen gezet om mijn community op te bouwen
 • Geef ik voldoende aandacht aan de leden van mijn community?
 • Hoe kan ik mijn community nog verbeteren?
 • Ik wil mijn community laten groeien; welke stappen kan ik nemen?
 • Liggen er nog kansen? Zijn er mogelijkheden om hier een passief inkomen uit te halen?
Community scan

Als gecertificeerd community manager kan ik je hierbij helpen. Ik heb bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan om te ontdekken hoe je je community verder kunt laten groeien. Omdat ik graag mensen ondersteun bij hun community, heb ik een community scan ontwikkeld.

Mocht je denken, laat alle uitleg maar zitten. Ik heb altijd al willen weten hoe mijn community draait. 

Boek dan hieronder de community scan.

 

Laat ik beginnen om mezelf voor te stellen.

 

 

 

Mijn naam is Annelies, en ik woon te midden van de Friese weilanden. Ik ben het gezicht achter Stypje, wat ‘ondersteunen’ betekent in het Fries, en dat is precies wat ik doe. Ik ondersteun ondernemers bij het opzetten, laten groeien en rendabel maken van hun community. Ik vind het heerlijk om mensen met elkaar te verbinden, ondernemers te helpen en te kijken hoe we jouw community verder kunnen verbeteren.

Hoe ziet een community scan eruit?

 We gaan jouw community grondig analyseren:

 • Ik beoordeel je strategie.
 • Ik bekijk hoe je je community hebt opgezet.
 • Ik duik in de cijfers van je community, zoals de groei tot nu toe.
 • Ik kijk onder andere naar de berichten die je hebt geplaatst en hoe ze zijn ontvangen
 • Indien van toepassing, bekijk ik je huidige verdienmodellen.
 • Je kunt al je vragen over jouw community aan mij stellen.
 • Je krijgt minstens 2 waardevolle tips om je community te verbeteren.
 • We hebben een onverdeelde aandachtssessie van één uur in een 1-op-1 setting.

Hoe gaan we te werk?

 • Via de onderstaande knop kun je zelf een afspraak inplannen van 1 uur. Houd er rekening mee dat ik vanaf het moment van het maken van de afspraak 3 weken heb ingepland om me te verdiepen in jouw community.
 • Nadat je een datum en tijd hebt uitgekozen, krijg je een aantal vragen van mij. Beantwoord deze vragen zo volledig mogelijk, want alleen dan krijg ik een goed beeld van je community.
 • Zodra ik je afspraak en antwoord op de vragen binnen heb gekregen, ontvang je van mij een factuur. 
 • Na de betaling van de factuur ontvang je van mij een bevestiging van de afspraak. De afspraak staat dan vast!

En dit alles voor €349,- exclusief btw.

Wat anderen over mij zeggen

Sinds april 2022 werken wij (Stichting Nederland Geldzorgenvrij, met in het bijzonder fiKks) samen met Annelies van Stypje. Tijdens onze eerste ontmoeting werd al snel voor ons duidelijk; Annelies wordt onze nieuwe community manager. Het vlotte contact, de betrokkenheid bij onze stichting, de kennis en kunde (die onwijs breed is), maar zeker ook de warme band maakt samenwerken met Annelies een feestje. Annelies is niet meer alleen maar ‘een van onze opdrachtnemers’, maar een gewaardeerde collega die op veel fronten meedenkt en nooit haar hand omdraait voor een uitdaging.
Frederieke Kokol
Directeur
Voordat we samenwerkten met Annelies, bedachten we een actie en zette deze online, met de bedoeling veel aanmeldingen te krijgen. Sinds we met Annelies samenwerken, bespreken we onze acties van te voren en stelt Annelies een plan op om dit te promoten. Daardoor hadden we de laatste keer ruim 700 aanmeldingen, meer dan 100% meer dan we normaal hebben. Annelies denkt mee, komt met goede ideeën en voert deze ook uit. Het is dan ook echt een aanrader om met haar samen te gaan werken. Wanneer je een community hebt of wil gaan opzetten, is zij de persoon die je moet hebben!
Anne Donhuijsen
Eigenaar VA Praktijk
Wat een aanvulling voor je bedrijf! Gestructureerd, je wandelende online agenda, je actie punten reminder, je overzicht op voeten maar ook zeker de ideeën queen betreffende je community! Wil je je community actief en warm hebben… you just call out her name! En… ben je op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen en trouw is… Kijk dan niet verder en stap in die trein met Annelies! Zij maakt de reis samen met jou een stuk mooier!
foto Anoeska
Anoeska Eyi
Eigenaar VA Praktijk

Wat je niet kunt verwachten

Omdat ik duidelijkheid waardeer, vertel ik je graag wat je niet kunt verwachten tijdens deze community scan. Je krijgt van mij geen volledig community strategie, plan van aanpak, of content voor je community in deze sessie.

Als community manager kan ik dat wel voor je doen, alleen daarvoor heb ik verschillende pakketten samengesteld die je bij me kunt afnemen.

Plan snel een datum in, beantwoord de vragen en betaal de factuur die ik je toestuur en dan spreken we elkaar binnenkort!

 

Ik kan niet wachten om jouw community in te duiken.