Beperkende gedachten ombuigen naar helpende gedachten.

Wat fijn dat je met je beperkende gedachten aan de slag wilt gaan!

Dat je met je beperkende gedachten aan de slag wilt gaan, doet mij aan mijn eigen besluit terugdenken om mijn beperkende gedachten om te buigen naar helpende gedachten.

Ik was drie jaar geleden ontzettend nerveus voor wat er komen ging, maar ik ben ervoor gegaan.  Ik kan je vertellen dat het bij mij veel verandering teweeggebracht heeft.

 

Want eerlijk gezegd had ik drie jaar geleden niet gedacht dat ik nu een cursus zou hebben gemaakt om jou te helpen om je beperkende gedachten om te buigen naar helpende 

gedachten.

Kun je nagaan wat je beperkende gedachten allemaal met je doen. En weet je, je bent niet de enige. Iedereen heeft beperkende gedachten, alleen de één meer dan de ander.

In deze online cursus neem ik je mee in hoe je je beperkende gedachten om kunt buigen naar helpende gedachten. Met veel praktische opdrachten gaan we leren je beperkende gedachten om te buigen, zodat je het straks zonder mij kunt.

Naast de praktische kant, vind je ook theoretische informatie en aangezien ik een quote verzamelaar ben heb ik ook voor elke module een quote gemaakt om je uit te dagen, om na te denken en te motiveren.

De cursus bestaat uit zowel geschreven tekst als ook uit filmpjes, zodat je kunt lezen of kijken. Maar net wat jij fijn vindt.

Echt, als jij hier tijd en energie in steekt
dan buig jij straks een stuk gemakkelijker
je beperkende gedachten om naar helpende gedachten.

Voor de speciale actieprijs van €599,- exclusief btw (€724,79 inclusief btw) kun je al aan de cursus deelnemen.

Je gedachten ombuigen is onbetaalbaar, maar ik begrijp ook dat je met je uitgaven te maken hebt,
daardoor is het mogelijk om de cursus in 2 termijnen te betalen.

Hallo, ik ben Annelies, 45 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. We wonen op het Friese platteland. Echt letterlijk tussen de weilanden in. Bij ons thuis lopen er 2 Friese
Stabijs en 2 konijnen rond. De laatste wel in een riant buitenverblijf. 

Na het huisje, boompje, beestje en een goede baan kwam er een zekere onrust over mij. Er ontstonden gedachten van, is dit het nou? Is dit het leven wat ik wil leiden? Is dit hét waarvoor ik op deze wereld ben? Begrijp me niet verkeerd, ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik heb en toch bleef er iets knagen. Door een aantal gebeurtenissen ben ik na gaan denken over mijn toekomst en zo heb ik me in mijn eigen mindset verdiept. Ik ontdekte dat ik gedachten had die mij ervan weerhielden om te doen wat ik graag wilde doen. Daarmee ben ik aan de slag gegaan en de wereld ging voor me open. 

De positieve veranderingen die ik heb meegemaakt toen ik mijn beperkende gedachten omboog naar helpende gedachten, die gun ik jou ook! Mijn doel met deze online cursus is om jou te laten inzien waar jouw gedachten allemaal tot toe in staat zijn, wat je tegenhoudt om je doel te bereiken en je te motiveren om je beperkende gedachten om te buigen naar helpende gedachten.

Kort samengevat bestaat de cursus uit:

  • Gelijk toegang tot de online leeromgeving. Via de online leeromgeving kun je de cursus op je eigen tempo binnen de twee maanden volgen.
  • 12 modules waarin ik je meeneem hoe je je beperkende gedachten kunt ombuigen naar helpende gedachten.
  • 6 maanden toegang tot de cursus waarvan 2 maanden cursus en 4 maanden naslagwerk.
  • In deze twee maanden heb je drie keer de mogelijkheid om een 1-op-1 sparsessie van 45 minuten met mij te boeken.
  • Je mag gebruik maken van mijn hotline! Op werkdagen heb je binnen 2 dagen antwoord op de vragen die je mij per app stelt.
  • Motivatie tijdens onze 1-op-1 sessies en via de online leeromgeving zodat jij doorgaat met het ombuigen van je beperkende gedachten.
  • Vanaf 1 mei 2024 opent de cursus de deuren.

Ben je klaar met je te laten tegenhouden door je beperkende gedachten?

Koop dan nu de online cursus.

Ik kijk ernaar uit om twee maanden met je aan je gedachten te kunnen werken.