fbpx

Bevrijd jezelf van beperkende gedachten!

Vraag het e-book aan en ga aan de slag!

Ken je dat gevoel van machteloosheid wanneer beperkende gedachten je vasthouden in een vicieuze cirkel van zelftwijfel en angst? Het is een bekend fenomeen – beperkende gedachten die als kettingen aan ons vast lijken te zitten, ons vasthouden en ons verhinderen om te stralen. Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om die ketens te verbreken en jezelf te bevrijden?

Want wist jij dat jouw gedachten:

  • Je gevoel bepalen
  • Je woorden bepalen
  • Je acties bepalen
  • Je resultaat bepalen

In mijn e-book neem ik je mee op een reis om jezelf te ontdekken. We beginnen bij de bron – je gedachten. Je zult nu zelf ontdekken hoe je gedachten niet alleen je gevoelens bepalen, maar ook je woorden, acties en uiteindelijke resultaten. Het is fascinerend hoe diep onze gedachten doordringen in alles wat je in je leven doet, en nog meer verbazingwekkend is het feit dat we de kracht hebben om ze te veranderen.

Dus wacht niet langer en vraag het e-book aan.

Hoe ik mijn beperkende gedachten heb omgebogen

Het heeft me zweet, doorzettingsvermogen en tranen gekost. Ik had zelf behoorlijk veel beperkende overtuigingen. Ik wilde wel graag dingen uitproberen maar elke keer als ik op het punt stond om de stap te zetten, kwamen mijn beperkende gedachten weer om de hoek kijken. Wat dacht ik wel niet? Er zat toch niemand op mij te wachten? Ik kon beter gewoon doen, dan deed ik al gek genoeg en ga zo maar door. Mijn wereld was wel kleurrijk, alleen ikzelf was dat niet. Ik liep als het ware met een gebogen hoofd door de wereld. Ik maakte me zo klein mogelijk, zodat ik niet opviel.

Tot ik heel diep in mij voelde, is dit het nu? Is dit hoe ik wil zijn? Ver van binnen en tegelijkertijd heel sterk kwam er een gevoel in me naar boven dat zei, nee; dit ben jij niet, jij bent ervoor gemaakt om op te staan, je hoofd recht op je schouders te hebben en naast jezelf ook andere mensen te helpen met beperkende gedachten. Dit gevoel was zo sterk, dat ik me helemaal op het gebied van mindset heb ondergedompeld.

Iets wat ik heel erg heb geleerd, is om mijn eigen gedachten te observeren, gewoon kijken en me vervolgens af te vragen of mijn gedachten echt waar zijn. Daardoor ben ik enorm gegroeid, sta ik nu met een geheven hoofd de wereld in te kijken en is mijn wereld kleurrijker geworden, omdat ik kleurrijker ben. 

Deze enorme verandering gun ik jou ook. Vandaar dat ik dit e-book heb gemaakt. Dit e-book biedt praktische inzichten om je beperkende gedachten te herkennen en ze daarna om te buigen naar helpende gedachten. Want denk je eens in, de wereld ziet er toch een stuk zonniger uit, met helpende gedachten?

Ik wens je ontzettend veel plezier in je ontdekkingsreis naar jouw eigen beperkende gedachten.

 

Liefs,

Annelies

Vraag het e-book aan