Hoe een Bloeiende Community Starten

Vraag een gratis sparsessie aan

Communities

Communities bestaan al eeuwenlang en zijn nu populairder dan ooit. Als je overweegt om je eigen community te starten of al begonnen bent maar vastloopt, dan heb ik iets speciaal voor jou.

Een gratis sparsessie over jouw community! Ik vind het geweldig dat jij deze stap wilt zetten en daarom stel ik voor 20 minuten gratis mijn kennis en kunde over communities voor je beschikbaar.


Lees snel verder om te ontdekken hoe zo'n sparsessie eruitziet.

Voordat we met elkaar spreken, wil ik goed voorbereid zijn (het perfectionistische in mij zal er altijd zijn 😉). Nadat we een datum voor de sparsessie hebt gepland, ontvang je van mij een aantal vragen via Google Forms. Vul deze vragen volledig mogelijk en zorgvuldig in, zodat er geen belangrijke punten verloren gaan of niet worden besproken. Alleen op deze manier kan ik een effectieve sparringpartner voor je zijn.

Als je niets invult of het formulier niet retourneert, kan onze afspraak niet doorgaan. En voordat je denkt dat je dit allemaal moet onthouden, maak je geen zorgen, je krijgt 2 herinneringen van mij 😊 Omdat onze tijd kostbaar is, wil ik ervoor zorgen dat alles duidelijk is.

Nadat ik het ingevulde formulier retour heb ontvangen, heb ik de tijd om me voor te bereiden. Ik wil je ook vragen om goed na te denken over je vragen, want 20 minuten vliegen zo voorbij.

Tijdens onze sparsessie zullen we samen naar je plannen voor een community kijken en kunnen we elkaar aanvullende vragen stellen. Zodra het gesprek is afgelopen, heb je van mij 2 waardevolle tips ontvangen. Dat beloof ik!

Waarom bied ik dit gratis aan?

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een meer diverse wereld, een wereld waar mensen om elkaar geven en verbinding met elkaar zoeken.

Wat anderen over mij zeggen:

Annelies heeft mij geholpen met het inzicht krijgen hoe een FB-community werkt en dat het handig is om te weten wat je met de community wilt bereiken. Hoeveel berichten je dan bijvoorbeeld wilt gaan plaatsen. Door haar kennis, gerichte vragen en rustige manier van communiceren kan ze je een goed advies geven, ze weet waar ze het over heeft. Ze komt goed tot de kern.
Lynn van der Giessen
Virtual Assistent
Wat een aanvulling voor je bedrijf! Gestructureerd, je wandelende online agenda, je actie punten reminder, je overzicht op voeten maar ook zeker de ideeën queen betreffende je community! Wil je je community actief en warm hebben… you just call out her name! En… ben je op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen en trouw is… Kijk dan niet verder en stap in die trein met Annelies! Zij maakt de reis samen met jou een stuk mooier!
Anoeska Eyi
Eigenaar VA Praktijk

Wil jij ook gelijk een goede start maken met je community?
Wacht dan niet langer en mail mij om een afspraak te maken.

 

 

 

Mijn naam is Annelies, en ik woon te midden van de Friese weilanden. Ik ben het gezicht achter Stypje. Stypje betekent ‘ondersteunen’ in het Fries, en dat is precies wat ik doe. Ik help ondernemers bij het opzetten, laten groeien en winstgevend maken van hun community. Ik geniet ervan om mensen met elkaar te verbinden en jou als ondernemer te ondersteunen. Het is mijn passie om mensen te helpen en te verbinden.

Wat je niet kunt verwachten:

Omdat ik van duidelijkheid houd, vertel ik je graag wat je niet kunt verwachten tijdens deze gratis sparsessie. Je krijgt van mij geen volledig community plan of een diepgaande analyse van je community. Als community manager kan ik dat wel voor je doen, alleen niet in deze 20 minuten, daarvoor heb ik verschillende pakketten samengesteld die je bij me kunt afnemen.

Mail me snel voor een afspraak, vul het formulier in en stuur het terug.

Dan spreken we elkaar binnenkort!