Masterclass beperkende gedachten ombuigen naar helpende gedachten.

Het pad van je gedachten is niet een rechte lijn. Je gedachten worden gevoed door de gebeurtenissen waarbij jij een waarde aan je gedachten hangt.

 

Je gedachten kun je vergelijken met een kronkelende weg. Alle gebeurtenissen in je leven waar jij een betekenis aan hebt gegeven, die sla je op in je geheugen. Als er dan een situatie zich voordoet, die jou je aan die eerdere gebeurtenis doet herinneren, dan handel je vaak ook zoals je toen handelde. Zo ontstaan vaak afslagen in jouw gedachten, soms ga je links en soms ga je rechts. En als je lang genoeg in cirkels loopt met je gedachten dan heb je vaak een beperkende gedachte gecreëerd.

Gelukkig kun je van je beperkende gedachten, helpende gedachten maken. In mijn masterclass vertel ik je wat beperkende gedachten zijn, hoe ze zijn ontstaan en hoe je er helpende gedachten van kunt maken.

 

Wil je hier meer van weten, schrijf je dan nu in! Je kunt ervoor kiezen om een herhaling van een eerdere masterclass bij te wonen of te wachten op de volgende live masterclass.

 

Mijn naam is Annelies en ik ben een persoon die het reuze interessant vindt hoe je mindset werkt. Ik gebruik mijn eigen mindset altijd om nieuwe dingen uit te proberen.

 

Zo vroeg ik me een tijd geleden af, hoe het kon dat anderen, hetgeen wat ik wilde, voor elkaar kregen en ik niet.

 

Ik realiseerde me dat het door mijn gedachten kwam, want mijn gedachten hielden mij tegen om het leven te leven wat ik wilde leven.

 

Daarom ben ik met mijn beperkende gedachten aan de slag gegaan en steeds meer kwam het leven wat ik wilde leven op mijn pad.

 

Kwam dat door geluk? Kwam dat door toeval? In het begin dacht ik het wel, alleen langzaamaan kwam ik erachter dat ik mijn gedachten aan het veranderen was naar helpende gedachten.

Dit gun ik jou ook, vandaar dat ik er een masterclass over heb gemaakt.

In mijn masterclass neem ik je mee in:

  • Wat zijn beperkende gedachten
  • Hoe ontstaan beperkende gedachten
  • Wat kun je doen om van je beperkende gedachten, helpende gedachten te maken.

 

Schrijf je hieronder snel in!