Persoon achter Stypje

Leuk dat je er bent!

Ik ben Annelies en kom het beste tot mijn recht als je mij inhuurt voor spin-in-het-web-werkzaamheden. Ik kan goed plannen en coördineren en sta graag in contact met mensen. Ik vind het fijn als ik mag meedenken om bedrijven naar de next level te brengen. Ik help graag door werkzaamheden uit te voeren waardoor jij, als ondernemer, je weer kunt focussen op de punten waarom je in eerste plaats ondernemer bent geworden. Geef mij een kader en een deadline en eventueel iemand om mee te sparren. Dan weet ik wat er van mij wordt verwacht.

Ik werk op basis van vertrouwen. De ondernemer die eerlijk en oprecht is en de drive heeft om van zijn/haar zaak de beste zaak te maken ben ik graag van dienst met mijn kennis en kunde. Tegelijkertijd leer ik natuurlijk ook graag van jouw expertise.

Wees niet bevreesd als ik midden in een gesprek vraag hoe het met je gaat, ik ben hoog gevoelig en zelfs door de telefoon heen merk ik zaken op (niet zweverig hoor, ik heb dat nu eenmaal). Door mijn hoog gevoeligheid werk ik graag thuis in een groene omgeving mijn opdrachten uit. Dan kan ik genieten van de 4 seizoenen en eropuit gaan als ik inspiratieloos dreig te worden. 

Ik kom graag met je in contact om te kijken of we een klik hebben en waarmee ik je van dienst kan zijn.