Persoon achter Stypje

Leuk dat je er bent!

Ik ben Annelies en kom het beste tot mijn recht als je mij inhuurt als community manager.

 

Het is mijn passie is om mensen te helpen, mensen helpen door naar ze te luisteren en te verbinden met andere mensen, door vragen te beantwoorden en vragen uit te zoeken als ik het antwoord niet weet. Dat is voor mij de reden waarom ik community manager ben geworden. Ik creëer een veilige omgeving waar de mensen zichzelf mogen zijn, waar ze andere mensen ontmoeten, waar ze vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen.

 

De ondernemer die eerlijk en oprecht is en de drive heeft om van zijn/haar zaak de beste zaak te maken ben ik graag van dienst met mijn kennis en kunde. 

 

Wees niet bevreesd als ik midden in een gesprek vraag hoe het met je gaat, ik ben hoog gevoelig en zelfs door de telefoon heen merk ik zaken op (niet zweverig hoor, ik heb dat nu eenmaal). Door mijn hoog gevoeligheid werk ik graag thuis in een groene omgeving mijn opdrachten uit. Dan kan ik genieten van de 4 seizoenen en eropuit gaan als ik inspiratieloos dreig te worden. 

 

Ik kom graag met je in contact om te kijken of we een klik hebben en wat ik voor jouw community kan betekenen.