fbpx

Persoon achter Stypje

Leuk dat je er bent!

Ik ben Annelies en kom het beste tot mijn recht als mensen met elkaar mag verbinden en mag ondersteunen. Dat is voor mij ook de reden waarom ik virtual assistent met de specialisaties groeistrateeg, online business manager en community manager ben geworden.

 

Het is mijn passie is om mensen te helpen, mensen helpen door naar ze te luisteren en te verbinden met andere mensen, door vragen te beantwoorden en vragen uit te zoeken als ik het antwoord niet weet. Door taken over te nemen en door met ondernemers te sparren over groei of andere zaken die hun aandacht vragen. 

 

De ondernemer die eerlijk en oprecht is, sociaal en maatschappelijk betrokken en de drive heeft om van zijn/haar zaak de beste zaak te maken ben ik graag van dienst met mijn kennis en kunde. 

 

Wees niet bevreesd als ik midden in een gesprek vraag hoe het met je gaat, ik ben hoog gevoelig en zelfs door de telefoon heen merk ik zaken op (niet zweverig hoor, ik heb dat nu eenmaal). Door mijn hoog gevoeligheid werk ik graag thuis in een groene omgeving mijn opdrachten uit. Dan kan ik genieten van de

4 seizoenen en eropuit gaan als ik inspiratieloos dreig te worden. 

 

Ik kom graag met je in contact om te kijken of we een klik hebben en of ik jouw community kan laten bloeien of je kan ondersteunen in je werkzaamheden.