fbpx

Hoe een Bloeiende Community Starten

Boek een sparsessie!

Communities

Communities bestaan al eeuwenlang en zijn nu populairder dan ooit. Als je overweegt om je eigen community te starten, dan heb ik iets speciaal voor jou.


Een 1 op 1 sparsessie over jouw community!
Ik vind het geweldig dat jij deze stap wilt zetten en daarom heb losse sparsessies aan mijn aanbod toegevoegd. 

Tijdens 20 minuten kun je al je vragen aan mij stellen, ontvang je praktische tips en inzichten om jouw community op te zetten. 

 

Geen idee welke vragen te stellen? Hier zijn een paar om je op weg te helpen:

  • Hoe start je met het bouwen van een community?
  • Wat komt er kijken bij het beheren van een community?
  • Hoeveel tijd kun je wekelijks aan je community besteden?
  • Welke cruciale stappen heb je te nemen voordat je je eerste leden kunt verwelkomen

Deze waardevolle 20 minuten , inclusief antwoorden en tips, is beschikbaar voor slechts €75,- exclusief BTW

Je hebt de keuze om alles zelf te doen, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wacht niet langer, meld je nu aan en laten we samen jouw community-reis beginnen!

Wat anderen over mij zeggen:

Annelies heeft mij geholpen met het inzicht krijgen hoe een FB-community werkt en dat het handig is om te weten wat je met de community wilt bereiken. Hoeveel berichten je dan bijvoorbeeld wilt gaan plaatsen. Door haar kennis, gerichte vragen en rustige manier van communiceren kan ze je een goed advies geven, ze weet waar ze het over heeft. Ze komt goed tot de kern.
Lynn van der Giessen
Virtual Assistent
Wat een aanvulling voor je bedrijf! Gestructureerd, je wandelende online agenda, je actie punten reminder, je overzicht op voeten maar ook zeker de ideeën queen betreffende je community! Wil je je community actief en warm hebben… you just call out her name! En… ben je op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen en trouw is… Kijk dan niet verder en stap in die trein met Annelies! Zij maakt de reis samen met jou een stuk mooier!
Anoeska Eyi
Eigenaar VA Praktijk

Wil jij ook gelijk een goede start maken met je community?
Wacht dan niet langer en plan een afspraak met me in.

Mijn naam is Annelies en ik ben een van de weinige gecertificeerde community managers in Nederland. Ik heb al diverse communities mogen opzetten en beheren. Ik heb me gespecialiseerd in community management omdat ik ervan houd om mensen met elkaar en jou als ondernemer in verbinding te brengen. Zo kan ik mijn steentje bijdragen aan een meer diverse wereld, een wereld waar mensen om elkaar geven en verbinding met elkaar zoeken.

Je krijgt de kans om 20 minuten over je fantastische idee van een community te sparren, je ontvangt tips en kunt je vragen over de community stellen. Wie wil dat nou niet?

Plan snel een afspraak in via onderstaande link.

Dan spreken we elkaar binnenkort!

Mocht je nou denken, ik heb al een community, alleen ik loop op een specifiek punt vast, boek dan ook deze sessie.
Ik help graag.