Hoera! Het is bijna vakantie!

Claim hier je vakantie challenge!

Wat ga jij doen tijdens je vakantie? Ga je een ander land bezoeken?
Stap je op het vliegtuig?
Blijf je in eigen land? Of blijf je thuis?

Heb je tijdens deze vakantie ook momenten voor jezelf? Om jezelf helemaal op te laden, om even helemaal met jezelf te zijn? Ik zorg er altijd wel voor dat ik die momenten heb, want als ik niet voor mezelf zorg, dan kan ik ook niet voor anderen zorgen.

Vind je het uitdagend om een moment voor jezelf te nemen, om je eigen tijd te claimen? Dan heb ik nu een mooi excuses voor je. Schrijf je in voor mijn vakantie challenge. 7 dagen lang heb jij dan een moment voor jezelf. Om je gedachten te laten gaan, om jezelf op te laden. En als de 7 dagen voorbij zijn en je hebt nog een excuses nodig, dan begin je gewoon weer opnieuw 😊

In deze vakantie challenge krijg je van mij 7 dagen lang via de Whats App opdrachten. Dont worry, het zijn kleine opdrachten, we zitten tenslotte in de vakantiemodus, nietwaar 😉.

Door deze opdrachten te doen creëer je een moment voor jezelf, je creëert als het ware een oplaadpunt voor jezelf. Je denkt na over je gedachten, over je dromen, over waar je energie van krijgt en wat je juist heel veel energie kost. Beschouw het echt als een moment voor jezelf.

Praktisch:

  • Elke dag in je eerste vakantieweek ontvang je om 9 uur (Nederlandse tijd) via Whats App de opdracht voor die dag. Dit kan via tekst of voicenote zijn. Je keuze geef je bij je bestelling aan. 
  • Elke dag creëer je voor jezelf een half uur tijd waarin je met jezelf kunt zijn.
  • De opdrachten zijn luchtig, simpel, gemakkelijk en geven je inzicht.
  • De vakantie challenge kun je zo vaak herhalen als je wilt, je verdiept je inzichten keer op keer.
  • Een geldig excuses om elke dag een half uur voor jezelf te hebben.
  • Voor €25,- exclusief btw (€30,25 inclusief btw) is deze vakantie challenge voor jou.

Wie ben ik en waarom doe ik dit.

Mijn naam is Annelies en samen met mijn gezin woon ik tussen de Friese weilanden. Een aantal jaren terug ben ik door een gebeurtenis bij mijn toenmalige werkgever gaan nadenken over mij, over mijn leven en over het leven wat ik graag wilde leven. Daar kwam ik erachter dat ik niet het leven leefde wat ik wilde leven. Ik had inmiddels zoveel beperkende gedachten gecreëerd dat ik niet meer vooruit kwam. Mijn gedachten blokkeerden mij volledig. Ik ben toen met mijn gedachten aan de slag gegaan en er ging een wereld voor mij open. Zo kwam ik erachter dat mijn gedachten ook mijn uiteindelijke resultaat bepaalden. Want denk je maar eens in je wilt iets graag doen, alleen een stemmetje in je hoofd zegt zou je dat wel doen, wie zit er nu op jou te wachten. Om dan dat stemmetje aan de kant te schuiven en toch hetgeen te gaan doen wat je wilt doen daar is ombuiging van je beperkende gedachten naar helpende gedachten voor nodig.

 

Ik gun jou ook de ervaring om te zien wat je beperkende gedachten ombuigen naar helpende gedachten met je doet.
Om je daarmee kennis te laten maken heb ik deze vakantie challenge voor je gemaakt.

Gun jezelf een moment met je gedachten.